Spánek byl malý. Často jsem byl vzhůru. Dlouho k tomu. Nicméně jsem v 6 vstal na snídani. a kolem 8:30 jsem vyrazil s kempu směr jižní terminus.

Povinná fotka a můžeme začít. Opravdu je to tady? Já tomu vlastně nevěřím. Jdu stejnou cestou zpět a můžeme začít opravdový trail.

Za chvíli mám za sebou první míli

O něco později je i míle 3

Cesta relativně ubývá, je hotk, ale jde se. Jen musím přiznat, že je mi smutno a začínám si říkám co tady dělám a proč jsem tady. Ale údajně se to děje.

U první vody si chci přefiltrovat vodu, ale nejsem si jistý na jakou stranu filtru patří špinavá. Pak to nějak po pletu mám pocit, vyměňuju lahve a celkově doufám, že mi nic nebude. No nic tak jdeme dál. U vody jsem potkal nějaké lidi co jsem znal podle obličeje, ale moc si nepokecám. Už jsem na 8 míli a začínám se dívat po místě na spaní. Začátky se nemají přehánět a já mám opravdu hodně jídla 😟

Cesta mi připomíná něco jako hory v Chorvatsku co znám pohledem z cesty autem.

Nakonec nacházím poslední místo, kam jsem si říkal, že chci dnes dojít. Stále jsem doufal, že tam na mě zůstane nějaké místo. Má tu být místo pro 3 stany. Nakonec nás tady spí celkem 8 🙂

Celkem jsem dnes ušel 13,6 mil z toho navíc 0,6 mil zacházka a zbývá tedy 2637 mil.

Leave a Reply

Přejít nahoru