Dnes jsem se vzbudil, respektive už jsem to cítil v noci, s úplně mokrým spacákem, stanem uvnitř i podložkou pod stanem ze spoda. To nevymyslíš. Já to prostě nechápu 😟 tím, že je to mokrý je to všechno taky pěkně špinavé díky jemnému písku, který je všude.

Takže jsem to všechno zabalil s tím, že doufám, že to po cestě budu moc někde vysušit. Vstával jsem po 6 hodině a před 7:30 jsem pouštěl tábor. Chvilku dolů chvilku nahoru a pak řádně dolů a řádně nahoru. Nevím co je horší, ale myslím, že spíš dolů. V batohu mám mokré věci z noci a teď jsem totálně zase mokrý já. Proč jsem si kupoval tolik jídla, stejně ho jím minimálně, respektive z pohledu zásob vůbec.

Kolem 10:30 jsem našel místo a dal všechno sušit. Byl jsem na takovém velkém kamenu a i když kolem prošli všichni co jsem znal i neznal měl jsem to v paži. Po 12 marně hledám stín až jsem ho nakonec našel tady

Takže aspoň nachvilku zastavit. Naštěstí do další zastávky už to nebylo tak daleko.

Lake Morena. Místo kde je obchod a já měl svůj první trailovy burger. A taky tady je kemp tak jsem tu zakempil s ostatníma. Všichni řešíme co další dny kdy má přijít nějaká hrozná bouřka. 😕 zatím to vypadá tak, že zítra půjdeme co to půjde a podle toho jak to půjde možná zkusíme stop do dalšího města kde se ubytujeme.

Celkem jsem dnes ušel 12,85 mil z toho navíc 1,85 mil zacházka a zbývá tedy 2626 mil.

Leave a Reply

Přejít nahoru