Dnes jsem překvapivě spal dobře, myslím, že jsem uvnitř neměl ani tolik vlhkosti. Možná to bylo tím, že i venku celou noc pršelo tak strašně moc a do toho ten vítr, kdy se nademnou celý stan kymácel ze strany na stranu, že jsem se modlil, aby mi nespadl ba hlavu. Abych mohl spát, dal jsem si špunty do uší a bylo to.

Ráno v rámci chvilky kdy nepršelo, jsem rychle balil věci. Mezitím začalo opět pršet a tak jsem na zabalení stanu čekal další hodinku 😂 jako dnes je to ještě horší než včera. Ale zase jsme měli po ránu návštěvu.

Když jsme zabalili věci tak jsme se přesunuly do většího přístřešku a od 14 hodin jsme měli chatku 🙂 kde jsou jen postele a kamna co vypadají, že v nich hoří… plyn 😂. výhled z chatky.

Tady už zůstaneme až do zítra. Já jsem na chatce s klučinou Ryan, protože ho znám „od chatky“ není z naší party. Pak přišla Candy a Mousee? Nevím jak se to píše, co ušel za den to co my za 2 a už má za sebou CDT.

V chatce se ohříváme, sušíme co jde a dobíjíme elektroniku. Přemýšlíme, že půjdeme do mall/shop na večeři. A jak nejlépe vyrazit v tomto počasí, aby člověk nebyl durch? Vezmeš si sandále, bez ponožek, terno kalhoty na spaní, kalhoty do deště, sunhoodie, péřovku, bundu do deště, zimní čepici a jdeš 🙂 Takže zítra ráno vycházíme! Cool. A naposled jídlo v

#PCT dnes na trase 0 mil a stále tedy zbývá 2626 mil.

Leave a Reply

Přejít nahoru