Dnes v noci byla kosa jako prase! Foukal studený vítr a dost i do stanu. Nevím jestli to mohlo být i tím, že jsme spali u vody? Každopádně na místě pro asi 10 stanů, dle informace v aplikaci, nás tam bylo minimálně 20 stanů. Jo dobrých hikerů se vejde 🙂

V 8 jsme vyrazili. A rovnou nahoru, což bylo většinu dne. Vyšel jsem zase v kalhotech do deště, ale šli jsme dost po západní straně kopce, čili ve stínu. Do toho foukal víceméně celý den studený vítr. Ale byl to vlastně super den. Narazili jsme i na sníh a tak polovinu dne jsme trávili v něm.

Už ani nešlo o to, snažit se mít nohy v suchu nebo čisté, ale spíš nespadnout na zem celý 😂 jak sníh odtával přibývalo vody a trail se stával více a více klouzavý.

Ve 12:30 jsme dorazili do restaurace. Dali si burger, ani jsem ho nestihl vyfotit. Bylo super, že to byla „francouzská“ restaurace. Využil jsem wifi, abych zjistil, že mi opravdu došla data. Zařídil jsem si tedy AT&T a neomezené volání, sms a data za $40 měsíčně. Dost mě sere, a stále jsem si na to nezvykl, že tady jsou všechny ceny bez daně 😟

nakonec cesta do kempu s Charlim 51 let a Liam 20 let. A v kempu byla co? Sprcha! Moje druhá na cestě. Ještě vyprat to oblečení by to chtělo.

#PCT dnes na trase 16.38 mil a stále tedy zbývá 2598 mil.

2 názory na “PCT den 6”

Leave a Reply

Přejít nahoru