Camino den 9

Camino den 9

Po velkých úvahách a díky zraněné noze jsem se nakonec rozhodl změnit plány.

Včera jsem nad tím, jak dál přemýšlel celé odpoledne. Zvažoval jsem jestli zůstat ještě den až dva v Santiagu a zkusit dát noze čas na zotavení, abych se následně mohl vydat ještě na cca 3 dny dlouhou pouť na „konec světa“ do Fisterry. Nebo druhá varianta přejet do Porta a užít si relax a volno tam. Nebo do třetice zkusit letět domů dřív.

Po všech možných úvahách a přemýšlení jsem se ráno vydal autobusem na cestu ze Santiaga de Compostela do Porta. Cestu co jsem šel týden zvládneme autobusem za 4,5 hodiny. Taky jsem si vzpomněl, proč nerad jezdím busem dlouhé vzdálenosti. Vzduch nedýchatelný, dálnice, jsem měl pocit, je samá zatáčka. Nakonec jsem byl rád, že jsem cestu zvládnul bez nehody, bohužel díky rychlému odchodu z autobusu mi po cestě vypadl nákrčník. Což jsem zjistil až večer.

Na cestě z busu směrem do centra jsme se zastavili ještě na oběd. Po obědě jsme šli dále do centra, kde jsme se rozloučili a každý šli svou cestou.

Já našel ubytování. Na dvě noci apartmán za 4 tis. Kč což je darda 😟 ale příjemné spát sám v hotelovém typu. Je to moc hezké a nenápadné.

V Portu bych si chtěl užít dnešní a zítřejší den. Dostat se k oceánu a v klidu si prohlédnout město. Ve středu ráno po tom co jsem si za nekřesťanské peníze změnil letenku poletím domů. Tak budu doufat a věřit, že se nic nepokazí a ve středu se těším na svou rodinu a kamarády.

Leave a Reply

Přejít nahoru