Má ještě cenu psát, že jsem měl ráno kompletně mokro? A to ani nepršelo, tak jako má pršet dnes. To jako nevím co budu dělat. Zkusil jsem ještě víc vypnout stan, ale jsem čím dál více přesvědčený, že tento typ pro mě bohužel nebude 😟

Nevím proč, ostatní údajně tolik vlhkosti uvnitř nemají – v rámci jednoplášťových tentů. Mě nad ránem kapla do obličeje poměrně velká a studená kapka. To nechceš! Nevím proč tomu tak je, že bych byl moc navlečený v quiltu a pak vydechoval hodně teplého vzduchu, který v kombinaci s tím studeným udělá toto? Nebo toho přes noc hodně „v dýchám“? A to dokonce spím s otevřenou polovinou vstupu dokořán. Což dnes kvůli dešti rozhodně nepůjde.

Včera večer jsem se ptal Charlieho – kolega hiker – jestli má nesmeky. Prej ano, ty ne? Říkám, že ne. A dnes ráno mi jedny přinesl, z hiker boxu! I love it!

Jaké máme skóre, co jsem dal já a co jsem získal :

+ Nesmeky

+Karimatka Grossamer Gear

+ Od Erica zapalovač a CNOC láhev 2 litry

– Bramborové kaše

– Těstoviny instantní

– Přes kilo peanut butter

– 1/2 balení ovesné kaše

Tak snad jsem na noc připravený, jak nemám zkušenosti nejsem si tím prostě jistý 😟

Netrvalo dlouho a začalo to. Přes 7 hodin deště a teploty cca 6 stupňů. Prší že všech možných stran. Snažím se být v altánku, je taková zima, boty mám promočené, do stanu se trochu bojím, abych si tam nedal vodu a neudělal kondenzaci víc než bude nutné.

Jedno pivko jsem dát musel – první v USA

Po 18 hodině jdu do stanu. Už toho nám plné kecky. Když se konečně dostanu do spacáku, uvědomím si kolik je hodin. Tak zase lezu ven, přestává pršet, a jdu do obchodu/restaurace kde je všechno možný, abych se zahřál cestou, na místě a horkým jídlem.

Hodně velká porce, snědl jsem tak 25% a to jsem zvědav co se mnou udělá ta pálivá omáčka. V noci má zase pršet.

A teď očista a spát.

#PCT dnes na trase 0 mil a stále tedy zbývá 2626 mil.

Leave a Reply

Přejít nahoru