Dnes vstávání lehce po 6 hodině a v 7 start na trail. Museli jsme se kus vracet přes Camp, ale šlo to hezky. Vyrazil jsem v kraťasech přes které jsem měl kalhoty do deště, Sunhoodie, mikča a bunda do deště. Relativně záhy jsme to začali sundávat. Nejdřív přišli věci do deště a výměna čepice za kšiltovku, protože sluníčko šajnilo už od rána. Ale nemělo moc sílu, protože dnes nebylo úplně teplo. Zase se šlo hezky. Škoda toho občas ledového a dost silného větru, protože ten byl nepříjemný.

Asi po 4 milích jsme narazili na první brodění,abychom za další milí narazili na další

A o další asi 2 míle mnohem širší a ledové vody po kolena. Brodit by jsi nikdy neměl bosky, protože netušíš jestli něco ve vodě je a tak. Někdo se přezouvá, mě se podařilo při prvním brodění si komplet namočit jednu nohu a tak jsem to už neřešil a šel všechno v botech. Ještě po 15 hodině to nebylo suché.

Ale nějaké výhledy to byli a vlastně se šlo moc hezky. Po 15 hodině jsme došli na Tentsite – což je místo, kde se dá postavit stan. Ne že by jsi nemohl.jinde z důvodu práva. Ale prostě na to není místo, nenajdeš kousek kam by jsi se vešel. Další byl za další asi 4 míle a to pro 2 stany. Věděli jsme že už šli minimálně 4 lidi před náma, takže jsme zůstali. Už tak máme v nohách 13,3 míle. Jo a btw získal jsem trailname 🙂

#PCT dnes na trase 12 mil a stále tedy zbývá 2614 mil.

Leave a Reply

Přejít nahoru