Hodinky to sice ukazují jinak, ale já se pocitově vyspal fajn. Možná proto, že jsem nekoukal hodiny do stropu 🙂 každopádně jsem čekal, že tím, žespíme vevnitř v domě bude mi zbytečně teplo. Spal jsem v bundě. Sluší se říct, že jsem nebyl kompletně přikrytý, ale horko mi rozhodně nebylo!

Aktuálně je 10:35 a mi čekáme než se vrátí trail angel, aby nás odvezl do města Julian. Těším se na něco k snědku a kafe! Je tady kosa jako prase! A to jsme pořád uvnitř. Venku se rapidně změnilo počasí, je asi 5 stupňů a prší. Sedím tady v merino tričku s dl. rukávem, péřovce a bundě do deště. Nějak jsem nepředpokládá, že to bude trvat tak dlouho. Chce se mi z toho nic nedělání, zimy a přítmí spát. Tohle jsou přesně chvíle, kdy tady úplně nechci sedět s Alexem, Lindsey a čekat, ale být raději doma.

Lehce před 12 hodinou se vrátila trail angel odvezla nás do Julian. Kde jsme šli na jídlo a pak do Mam’s pie na koláč a horkou čokoládu.

Bohužel kombinace oběda, únavy, zimy a všeho se na mě propisuje jednak tak, že to ve mě slušně vaří. Venku už ale neprší, pevnou sněží 🙂

Předpověď se na další dny jen horší a stále se vydávají upozornění na záplavy, extrémní teploty apod. Tak jsem si úplně PCT nepredstavoval. Namísto toho abychom byli venku jsme často na místě a ztrácíme. A upřímně není to tady nejlevnější.

Pro dnešní noc máme toto – $168 za 4 – je to něco jako naše maringotka.

A zkouším místní prádelnu 🙂

#PCT dnes na trase bohužel opět 0 mil a stále zbývá 2564 mil

Leave a Reply

Přejít nahoru