III. etapa 3. den

Dnes jsem si snídani neobjednal. Když už mám ten apartmán, tak si můžu uvařit snídani i svoji ne? Kaši a kafe 🙂 první z vlastních zásob. Včera jsem se bál pít, abych nepřišel o vodu, dnes jsem doplnil více a budu pít podle potřeby. Ale mám pocit, že bych stále spal!

Nicméně jsem vyšel. Zastavil jsem se v obchodě pro Coca Colu, ještě jedno Corny a pak Kitkat tyčinky. 

Šel jsem přes chatu Luž – včera už by h to nedal – dal si zmrzlinu a pokračoval dál.

Poprvé jsem použil( na německé straně 🙂) toaletní lopatku. Je to hustá věc! Nikdo by nepoznal, že jsem tam byl! Bohužel levý kotník bolí jako čert celý den 😕 až jsem došel přes krkavčí kameny do restaurace Na Hřebenovce u Krompachu. Těšil jsem se na oběd. Bohužel jsem po objednání asi po 30 minutách to vzdal a odešel – bez jídla. Kousek dál jsem dal Corny, vysypal do kapsy část oříšků a šel dál, až do Petrovic. To už jsem byl dost mrtvrej a ta noha bolí jako čert. Pak jsem šel, ale nakonec dál do Jítravy, kde bych měl spát na faře 😮 v noci má přijít nějaká velká buřina, tak to se bude hodit. Po cestě jsem šel po polích, respektive na pomezí pole a lesa a viděl jsem srnku na paši. Krása! 

Právě jsem v Pivnici ve Dvorci, mám pivo a čekám na večeři, nebo to je oběd? Nebo co vlastně? Zajímavé je, že jsem vlastně ani neměl hlad po cestě. 

Výhledy byly krásné, ale přes bolest se to blbě užívá 😕 Jinak dnes bylo pěkné teplo a já se cítím hrozně ulepeně. Těším se na sprchu a spánek. Snad to bude fajn. Musím ještě zavolat paní až budu u Fary, aby mě navedla jak se tam dostat. Nakonec jsem se dostal a bylo to moc fajn 🙂 spal jsem ve spacáku jako kotě.

Leave a Reply

Přejít nahoru