Camino den 4

Dnešní noc jsem se vyspal méně. Nejen že stále někdo s něčím šramotil, že se chápalo, to vše se dalo vyřešit špunty do uší. Ale já prostě nemohl spát. Což moc nechápu. Vzbudil jsem se v 0:30 a min v 01:30 jsem byl stále vzhůru. Pak jsem asi usnul, ale víceméně od 05:00 opět vzhůru. Nakonec jsem se přestal pokoušet spát a v 07:25 už jsem na cestě. Dneska se zatím jde moc krásnou cestou.

Kotník zatím drží, ale naopak šlacha pod kolenem druhé nohy – nebo co to je – pěkně táhne. Tak jsem si říkal, že když už vidím první možnost snídaně, poprvé ji vyzkouším.

Za 5,50€ no neber to! Mezitím přišla Šárka a tak jsem měl i společnost. Ale vyšla dřív než jsem dojedl a tak se občas potkáme, ale zatím jdu spíše sám.

V 11 už začíná zpoza mraků vykukovat sluníčko a začíná mě pálit tělo i pod oblečením. Dnes zkusíme jinou variantu. Triko s krátkým rukávem necháme schnout a nechám si mikinotriko s dlouhým. Uvidíme jestli to bude lepší.

Po 3 hodinách si dělám větší pauzu s péčí o nohy a pořádně doplnit tekutiny. Takové krásné místo jsem našel

Dál jsem šlapal až cca 13:30 kdy jsem se těšil na jídlo. Měl jsem něco jako přírodní plátek masa v housce 🙂 dnes mě bolí ta druhá noha jako čert! Hodně blbě se mi jde a vytáhl jsem dnes poprvé obě hůlky.

Pak jsem šel a šel a řešil jsem se na ubytování. Ale šel jsem celou dobu sám. Dnes mám hezké, ale prozatím nejdražší ubytování na cestě – 18€

Je 17:25 já jsem po sprše a prozatím na ubytování sám. Což je hrozně divný z okna jsem viděl Němce, pořád nevím jak se jmenuje, i Šárku jak jdou dál. Tak uvidíme jestli se ještě uvidíme. Ale už jsem v 1/2 cesty, tedy dle ukazatelů 🙂

Dnes tedy necelých 30 km

Leave a Reply

Přejít nahoru