Camino den 6

Nějak mi nejde spaní a já nevím proč. Dnes opět 03-05 vzhůru 😟 no nic aspoň jsem v 7:40 mohl být na cestě. Ráno relativně teplo, ale jak se ukazuje tak pod mrakem a dokonce jsem natahoval pláštěnku na batoh a sobě bundu do deště. V 09:30 na snídani. Kafe a něco jako obří croissant za 3€ a taky první dnešní razítko. Ale když jsem dojedl a vyrazil už bylo po dešti.

Dnes to nějak nešlape. Stále je dost pod mrakem a tak jakože člověk neví co bude. Ale když jsem si, ještě v Arcade, sundával bundu do deště a dával ji na batoh uschnout, potkal jsem Mindough. (Litva) což jsem nečekal, že se stane 🙂.

Cesta je dnes nahoru, dolů a hlavně plná poutníků. Ještě jsme chytli jeden déšť, ale nic hrozného. Bunda stačila, ani jsem nenatahoval kalhoty. Mindough se i někde ztratil, když si uklízel bundu. No co už?

Dnes mám pocit, že jsem si vybíral dobré alternativní cesty, příroda a málo lidí. Perfektní! Až do Pontevedra to byla fakt krásná alternativní cesta meandrem říčky.

Už jsem hodně unavený, hladový, bolí mě nohy a já nevím jestli lýtka jsou tak namakaná nebo napuchnutá.

Někdy na 25 km jsem potkal Annu (Německo) bylo super, že si chtěla povídat. Rozumněl jsem málo, i přesto to bylo fajn. Jak moc se snažila mluvit tak a ukazovat rukama 🙂 v jednu chvíli povídala, hodně a rychle. Najednou přestane mluvit a ptá se, jestli ji rozumím. Říkám, že ne, ale ať klidně povídá, že mluví hezky. Byla to moc milá učitelka němčiny pro emigranty 🙂 vydrželi jsme to spolu nějakých 10 km než jsme se rozdělili a já pokračoval dál. Po 40 km jsem našel ubytování

A dal si super večeři

Jako potatoes jsem si představoval opravdu brambory a ne zase hranolky 😉 ale bylo to fakt super a to víno taktéž.

Leave a Reply

Přejít nahoru