I. etapa 3. den

Dnešní den začal super, ráno jsme vstali, zabalili batohy, … no spíš do něj jen věci nacházeli, protože jsme měli plán, že si uvaříme dole ve společenské místnosti snídani. Když jsme rám přišli, TK tam byl bar a stoly, bývalá hospoda? Voda za barem, nádobí žádné atd., což nás moc nevedlo k tomu si tam vařit na vařiči k snídani vodu na ovesnou kaši. TK jsme tedy raději vyrazili. Předešlý den, jsme totiž v blízkosti viděli pekárnu a doufali jsme, že budou mít už otevřeno.

Naštěstí měli, mohli jsme si kupit tedy nějaké koblihy a koláčky a já i kafe. Dokonce mi chutnalo 😉 posílení jsme vyrazili rovnou do kopce.

Ale krásné výhledy! Zajímavá a krásná místa jsme dnes viděli. Často jsme stoupali, pak zase klesali, procházeli vesnicemi

A zase nahoru a dolů lesama a horskýma loukama

Až jsme došli do Horní Blatné, kde jsme doplnili palivo (večeře) a zásoby (tyčinky) a vyrazili přes Vlčí jámy

Na Blatenský vrch, kde jsme měli v plánu přespat. Juchů jsme tady máme hotovo.

No úplně to nevypadalo dobře a tak jsme se zkoušeli vrátit po žluté kousek zpátky směrem k H. Blatné, že tam byla taky měla být možnost spánku, no taky nic moc. Hele tak to vezmeme rovnou směrem k Božímu Daru a tam je další, taky špatně 😟. Tak jsme nakonec došli azk Červené jámě, kde už jsme sebou hodili na zem. Pro dnešek stačí., dobrou.

Leave a Reply

Přejít nahoru